Caracteristică rolul și necesarul zilnic de vitamina d

caracteristica-rolul-si-necesarul-zilnic-de-vitamina-d

Vitamina D este doar o sarcină importantă acolo, iar ceea ce nu diferă de calciu se adaugă în intestinele de calciu încorporate în oase și dinți. Deci, vitamina D este responsabilă pentru oasele noastre intacte și sănătoase. În plus, reglează și menține fosforul. Vitamina D nu poate exista fără un schelet puternic, vitamina D este vitaminele liposolubile, cum ar fi sărurile biliare conservate, ajută la dizolvarea din alimente și proteine, din care sunt necesare pentru aju EDN în ficat, timpul de apă din sânge nu este permis să fie materiale grase sunt livrate. Ficatul pentru vitamina D pentru rinichi unde va prelua atunci va fi perfect pentru asta. pentru a ajunge la oase. Absorbția cu vitamina A se îmbunătățește foarte mult, deci merită împreună cu utilizarea acestuia.

Vitamina D alte efecte

Vitamina-D-alte-efecte

Vitamina D, desigur, nu afectează doar ruperea oaselor. Întărirea oaselor, pe lângă această îngrijire a sistemului nervos, funcționează corect, cu ajutorul calmului, optimismului (cum ar fi vitamina B). În plus, pentru a crește formarea hormonilor și a îmbunătăți circulația sângelui. Efect de detoxifiere, cum ar fi conducerea organizației pentru descărcare de gestiune pentru a ne permite să vedem. Dar trebuie să uităm să menționăm că funcția inimii este bună, iar funcția musculară și sistemul imunitar funcționează corect, deoarece vitamina D este esențială.

Această vitamină solubilă în grăsimi pe care kalciferolnak o numesc copii pentru fiecare zi de 5 mcg pentru adulți în cazul unui copil de 10 mcg-ra este necesară. Din fericire, corpul nostru poate fi, de asemenea, sintetizat în piele, astfel încât vitamina D cantitate suficientă de soare, care poate fi, de asemenea, înlocuit. Desigur, cu http://conditiefizica.ro/ această precauție: nu stați în jurul soarelui 10-16 între pielea albă evitați soarele etc. în plus, o mulțime de alimente puteți găsi în vitamina D. în primul rând, ulei de ficat de cod a fost retrasă, deoarece conține cea mai mare concentrație: 2 lingura de cantitatea de 240 mcg pentru ei conține. Dar este o origine excelentă a vitaminei D, hering, macrou, somon, sardine, ton, lapte, cereale integrale, ouă și chiar ficat.

Cu toate acestea, atunci se consumă excesul de vitamina D, apoi nivelurile de calciu din sânge cresc, iar excesul se depune. Desigur, pentru a face acest lucru, cantitatea zilnică recomandată este de 100-250 de ori mai mare decât suma pe care Dato drept consumir.La vitamina D , de fapt, lipsa unei supradoze, iar mijloacele de vitamina D micro-nutrienti din organism este de a produce, astfel că există atât mai mult vitamina cum poate fi luat în considerare un hormon.

ce doză de vitamina D este sigură pentru noi

ce-doză-de-vitamina-D-este-sigură-pentru-noi

Lumina face pielea Vitamina D se formează în sânge pentru transport în ficat și de acolo la rinichi. El folosește vitamina D, din care o mare parte din elővitamina (provitamina A) stocată sub piele este transformată în raze UV ​​active. Această substanță afectează și nivelurile de calciu din sânge și promovează depunerea directă a calciului în țesuturile osoase.Există apar două tipuri de vitamina D, una dintre acțiunea luminii solare D3 (radiația UV-B) este produsă în organism până când celălalt mijloc acel D2 care sub formă de hrană intră în organism și se găsește că este D3 în.

Întrucât organizarea vitaminei D este inerentă acesteia, ea generează, în consecință, este rezonabil să presupunem că necesitatea fundamentală.La vitamine ina D de efecte pozitive din

Vitamina D este principala funcție biologică în acest nivel normal de calciu și fosfor din sânge, dar calciul, care este absorbit și oasele puternice în dezvoltarea și menținerea rolului principal. Calciul poate fi luat singur sau în perechi ca supliment alimentar. Până în mai Ultimele cercetări arată că protejează împotriva osteoporozei, a presiunii arteriale, a cancerului și în diferite boli autoimune.

de ce avem nevoie de vitamina D

de-ce-avem-nevoie-de-vitamina-D

Acesta joacă un rol central în dezvoltarea osoasă. Dacă aveți copii mici care să se organizeze cu niveluri scăzute de vitamina D, nu vor dezvolta oase adecvate. Angela este artistă și nu vrea să fie un schelet puternic al lor. Poate mai târziu, densitatea și scala osoasă depinde, de asemenea, de acest lucru. Îmbătrânirea datorată dezvoltării osteoporozei, recreează numărul de fracturi. Oasele și efectivele s-au subțiat timpuriu, mai mult mai și mai decât pentru boala comună și că ar putea fi evitată un pic de îngrijire. Ca o măsură a progreselor înregistrate până acum, organizarea producției scăzute de vitamina D, ca rezultat, este în special greutatea pentru a înlocui vechile. Dinții sunt susceptibili la cariile dentare, care este legată de vitamina D cu. Gingiile pacienților cu distrofie în cazul vitaminei D rețin efectiv osul maxilarului, boala parodontală, după apariția pierderii osoase. Vitamina D Un remediu pentru psoriazis. Pacienții cu boli trebuie, de obicei, să aibă niveluri scăzute de vitamina D. Simptomele pot fi ameliorate dacă doza zilnică de vitamina D este mare. Deficitul de vitamina D în plus, multe alte boli împotriva protecției. Cancerul a fost atacat prin surprindere, există întotdeauna o poveste și, poate, din „ajutorul” organizației adăugate lipsește doar vitamina E. Pentru aceste oase, pentru a fi puternice și bine dezvoltate, aveți nevoie de calciu și fosfor pe de altă parte . Această absorbție se acumulează ajutând la vitamina D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *