Care apare mai ales la pacienții cu mobilitate limitată,

Pentru ce este bună kinesioterapia imobilitatea pe termen lung,

Pentru ce este bună kinesioterapia imobilitatea pe termen lung,Determină modificări permanente ale organelor interne de asemenea, este afectată funcția sistemului nervos central (CNS), care controlează mișcarea este kinesioterapia care îl ține la un anumit nivel sau poate chiar să-și îmbunătățească activitatea astfel, sarcina sa principală este restaurarea nerviloractivitate musculară principalul obiectiv al kinesioterapia are trei accent principal afectează pozitiv sistemul intern ca digestia sau respirația, are un efect benefic asupra funcției sistemului musculo-scheletic, îmbunătățește starea generală a organismului.

În mod specific, de exemplu, pentru a preveni deformarea coloanei vertebrale și invalidizmu, eliminarea dezechilibru muscular, îmbunătățirea funcției respiratorii, corectarea posturii, întindere de mușchi scurtat sau probleme neurologice În ce boli se aplică cel mai mult kinesioterapia de asemenea, ajută la diferite tipuri de boli, acestea includ:

  • probleme respiratorii,
  • boală cardiacă ischemică,
  • tulburări de circulaţie periferică,
  • diabet zaharat,
  • reumatism,
  • artrită,
  • sclerodermie,
  • osteoartrita și altele asemenea.

Ce se utilizează în kinesioterapie În kinesioterapie se folosesc diverse ajutoare, cum ar fi scări clasice, medicinballs, baruri și altele se practică activ sau pasiv. Activ înseamnă că pacientul este instruit separat pentru supravegherea calificată și pasivul nu face nici un efort, mișcare în spatele lui, făcut de un expert sau o mașină sau un mecanism special.

Formele pasive de kinetoterapie includ,

Formele pasive de kinetoterapie includ,De exemplu, masaj și duș de masaj obiectivele de kinetoterapie obiectivele principale sunt încărcați osul cu mișcare relaxarea tensiunii musculare îmbunătățirea forței musculare îmbunătățirea mobilității globale îmbunătățirea coordonării restabilirea stereotipurilor motorii potrivite ameliorează sau elimină durerea tulpina oasele prin mișcare, astfel încât celulele osoase devin mai iritate pentru a forma masa osoasă de bază pentru a îngroșa stratul osos exterior și a reconstrui grinzile osoase în direcția celor mai mari presiuni și lovituri pentru a întări osul, cu exerciții speciale, încercați să ușurați tensiunea musculară crescută, pentru a întări musculatura globală.

Astfel încât acestea ar putea fi oasele împovărat cu o forță mai mare și să fie în jurul coloanei vertebrale create de centura mohutnějšího muschii, care ar trebui să ajute primăvară pe fiecare rulment vertebre cu meziobratlovými arzatoare, reducând astfel în mod semnificativ nu numai durere a coloanei vertebrale, dar, de asemenea, previne ejecție a discurilor intervertebrale din poziția lor, obține o îmbunătățire generală a mobilității, crește capacitatea pacientului de a face față activităților zilnice normale și de a minimiza riscul unei posibile fracturi, îmbunătăți interacțiunea musculară îmbunătățită prin stabilizarea.

Echilibrarea și coordonarea exercițiilor,

Echilibrarea și coordonarea exercițiilor,Cum ar fi evitarea căderilor și fracturilor, restabilirea stereotipurilor motorii potrivite respirație, ședință, în picioare, înclinare înainte, ridicare, culcare, ieșire din pat, transport corect încărcăturile ameliorează sau elimină durerea. Metoda se bazează pe cunoștințele științifice actuale ale învățării motorii. Vine din modelele de mișcare ale dezvoltării copilului și din partea sa din teste, în care vedem cum pacientul a dezvoltat modele de mișcare și stereotipuri fixe ale mișcării. În timpul exercițiului, modelele de mișcare sunt activate atunci când se întinde partea acrală a membrelor exercițiile regulate de exerciții prescrise pot fi realizate îndreptarea și stabilizarea coloanei vertebrale și a membrelor.

Exercitarea are un efect benefic asupra îmbunătățirii aptitudinii, atenției și concentrării și afectează modificările tensiunii musculare. Metoda este potrivită pentru toate vârstele. După o instrucțiune de către un fizioterapeut, este necesar ca clientul să efectueze exerciții regulate la domiciliu. Este singura modalitate de a obține succes în terapie stabilizarea sistemului SM-spirală sistemul de stabilizare și mobilizare este o formă de exercițiu pentru pacienții cu dureri cronice ale coloanei vertebrale, prolaps acut al discului și la skolióz.

Exercițiul cu frânghie elastică este potrivit pentru clienții de toate vârstele, femeile însărcinate și sportivii și reprezintă un sistem adecvat pentru tratament sau prevenire ca prevenire a acestui exercițiu este utilizat pe scară largă pentru articulații mari, în cazul în care îmbunătățește performanța de fitness și reduce riscul de suprasarcină și degenerare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *