Cel mai bun lucru pentru a avea o activitate sexuală

Disfuncția erectilă (ED) sau impotența este o provocare majoră pentru mulți bărbați astăzi, indiferent de vârsta lor — tineri, de vârstă mijlocie sau bătrâni. Deoarece disfuncția erectilă poate fi cauzată de mulți factori — o stare de sănătate, probleme emoționale sau de relație, unele tipuri de medicamente, fumat, droguri sau alcool — este posibilă o cură de disfuncție erectilă.

Deși opțiunile de tratament pentru disfuncția erectilă pot include medicamente ED și intervenții chirurgicale, există, de asemenea, remedii neinvazive pentru disfuncția erectilă care pot ajuta.

Exercitarea este un tratament activ disfuncție erectilă

De fapt, un motiv comun mulți bărbați mai tineri vizita medicul lor este de a obține disfuncție erectilă medicamente. Adesea, bărbații cu disfuncție erectilă suferă de diabet sau boli de inimă sau pot fi sedentari sau obezi, dar nu își dau seama de impactul acestor condiții de sănătate asupra funcției sexuale. Împreună cu tratamentul disfuncției erectile, medicul poate recomanda gestionarea bolii, fiind mai activ fizic sau pierderea în greutate.

Cauzele disfuncției erectile sunt multe, inclusiv probleme fizice precum diabetul, bolile de inimă, obezitatea, hipertensiunea arterială, colesterolul ridicat și chiar tulburările de somn. Medicamentele luate pentru afecțiuni de sănătate pot duce la disfuncții erectile, la fel ca alcoolul și fumatul.

Dar disfuncția erectilă este cauzată și de probleme de sănătate mintală, cum ar fi anxietatea, depresia, stresul și problemele cu relațiile. De aceea, vizitarea unui medic pentru tratamentul disfuncției erectile este atât de valoroasă.

Dacă este ignorată, disfuncția erectilă poate duce la complicații, cum ar fi o viață sexuală nesatisfăcătoare, stima de sine scăzută, anxietate ridicată și probleme de relație. Obținerea unui partener gravidă devine, de asemenea, dificilă dacă un bărbat suferă de disfuncție erectilă.

Un studiu publicat în mai 2014 în Journal of Sexual Medicine a descoperit că unii bărbați pot inversa disfuncția erectilă cu modificări ale stilului de viață sănătos, cum ar fi exercițiile fizice, scăderea în greutate, o dietă variată și un somn bun. Cercetătorii australieni au arătat, de asemenea, că, chiar dacă este necesară medicația pentru disfuncția erectilă, este probabil să fie mai eficientă dacă implementați aceste modificări ale stilului de viață sănătos.

Un remediu pentru disfuncția erectilă este o dietă sănătoasă

Exercitarea îmbunătățește fluxul de sânge, care este vital pentru o erecție puternică și îmbunătățește tensiunea arterială prin creșterea oxidului nitric în vasele de sânge, despre care spune că este exact cum funcționează Viagra. Exercitarea purtătoare de greutate poate crește producția naturală de testosteron, un factor semnificativ în puterea erectilă și unitatea sexuală.

Alimentele pe care le consumi pot avea un impact direct asupra disfuncției erectile, spune dr.Mucher. O dietă bogată în fructe, legume, cereale integrale și pește și cu mai puține porții de carne roșie și cereale rafinate, scade riscul de ED.

O dietă sănătoasă ajută, de asemenea, la menținerea unei greutăți corporale sănătoase, ceea ce este important deoarece bărbații care au o talie de 42 de inci au 50% mai multe șanse de a avea ED decât bărbații cu o talie de 32 de inci. De asemenea, obezitatea crește riscul bolilor vasculare și diabetului, doi factori care contribuie la ED.

Modelele slabe de somn pot fi un factor care contribuie la disfuncția erectilă, spune Mucher. O recenzie publicată în revista Brain Research a subliniat relația complicată dintre nivelul hormonilor sexuali, cum ar fi testosteronul, funcția sexuală și somnul, menționând că nivelul de testosteron crește odată cu somnul îmbunătățit, iar nivelurile mai scăzute sunt asociate cu disfuncția sexuală. Secreția hormonală este controlată de ceasul intern al organismului, iar modelele de somn probabil ajută organismul să determine când să elibereze anumiți hormoni.

Aderarea la un program de somn stabilit este un remediu natural pentru disfuncția erectilă și poate ajuta la asigurarea faptului că aceste semnale sunt clare și consecvente.

Poate Ajuta La Disfuncția Erectilă

Alcoolul este un deprimant și poate provoca disfuncții erectile temporare și pe termen lung”, avertizează Mucher. Sistemul nervos central este responsabil pentru eliberarea oxidului nitric, un produs chimic esențial pentru producerea și menținerea unei erecții, iar consumul greu de alcool deprimă sistemul nervos central, făcându-l să funcționeze mai puțin eficient. Nu este suficient oxidul nitric se traduce în disfuncția erectilă.

Disfuncția erectilă poate apărea ca un efect secundar al medicamentelor luate pentru o altă stare de sănătate. Frecvente vinovați sunt tensiunii arteriale medicamente, antidepresive, unele diuretice, beta-blocante, medicamente pentru inima, colesterol, medicamente antipsihotice, medicamente hormoni, corticosteroizi, chimioterapie, și medicamente pentru chelie model de sex masculin, printre altele.

Dacă credeți că medicamentul dvs. ar putea provoca ED, discutați cu medicul dumneavoastră, dar nu întrerupeți utilizarea acestuia pe cont propriu. Unele medicamente trebuie să fie conice sub supravegherea unui medic.

Se crede că ginsengul crește producția de oxid nitric, ceea ce duce la îmbunătățirea fluxului sanguin”. “Sucul de rodie este un antioxidant puternic și poate ajuta la prevenirea aterosclerozei.”Întotdeauna discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua orice suplimente, deoarece acestea ar putea interfera cu alte medicamente pe care le luați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *