Cum să ai buze bune

Nu există nici o îndoială că buzele roz adaugă la frumusețea oricărei femei. Unele femei ascund negrul buzelor prin aplicarea rujului, dar ce se întâmplă cu cei cărora nu le place rujul? Sau dacă doriți să rămâneți într-un aspect natural fără a aplica ruj, cum poate fi posibil acest lucru?

Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este modul în care buzele devin negre. Uneori, din cauza expunerii directe la lumina soarelui, alergii, utilizarea de produse cosmetice de calitate, consumul de tutun, fumatul prea mult țigări sau consumarea prea multă cofeină, buzele devin negre. Uneori poate fi cauzată de dezechilibrul hormonal.

Un acasă căi de atac

Deși există multe remedii pe piață care pot vindeca culoarea buzelor negre, există câteva remedii de la domiciliu care vă pot ajuta. Lucrul bun este că nu prezintă efecte secundare.

Lemon este adesea folosit pentru a elimina cercurile intunecate. Puteți, de asemenea, să-l utilizați pentru a elimina negrul buzelor. Proprietățile de albire ale lămâii sunt foarte eficiente în reducerea întunecării buzelor. Este bine dacă puneți câteva picături de lămâie pe buze și dormiți. Acest lucru va elimina negrul buzelor pentru câteva luni.

Există trei proprietăți medicinale speciale găsite în trandafir. Funcționează pentru a ușura, răci și hidrata. Petalele de trandafir îndepărtează negrul buzelor și le fac roz. Câteva picături de apă de trandafir amestecate cu miere și aplicate pe buze sunt benefice.

Uleiul de măsline poate fi, de asemenea, eficient în luminarea buzelor întunecate. Aplicați câteva picături de ulei de măsline pe vârful degetelor și masați ușor zona afectată. Făcând acest lucru, buzele devin, de asemenea, moi.

Nimic nu depășește rodia pentru îngrijirea buzelor. De asemenea, hrănește și hidratează buzele. Pe lângă revenirea umidității pe buze, rodia le face, de asemenea, roz natural. Se macină câteva semințe de rodie și se adaugă puțin lapte și apă de trandafir. Această pastă este foarte eficientă atunci când este frecată cu o mână ușoară pe buze.

Sfeclă roșie are o proprietate naturală de albire, care ajută la eliminarea întunericului buzelor, în timp ce culoarea roșie naturală face și buzele roz. Aplicați suc de sfeclă sau pastă pe buze noaptea. Lăsați-l peste noapte și curățați a doua zi dimineața.

Acesta este un tutorial unic de buze

Sincer, nu am învățat niciodată despre conturarea buzelor înainte și am găsit acest tutorial atât interesant, cât și informativ. Acest lucru implică lucrul cu cutele naturale ale buzelor și modul în care produsele de buze de culoare deschisă și închisă pot lucra împreună pentru a vă face buzele să pară mai mari. Nu vă va deranja timpul în care aveți buze mici completând pașii arătați în acest tutorial.

Ultimul tutorial vă poate ajuta să vă concentrați pe conturarea buzelor interioare pentru a vă face buzele să pară mai mari. Se concentrează pe conturarea în jurul exteriorului buzelor pentru a crea același rezultat. Și trebuie să spun că am găsit rezultatele uimitoare. La sfârșitul tutorialului, arătați buze pline, pline, mari și absolut delicioase. Dacă buzele mici sunt o problemă pentru tine, atunci trebuie să înveți aceste tehnici!

Dacă sunteți interesat să vă faceți buzele să pară mai mari folosind metoda școlii vechi de suprapunere, acesta este un tutorial simplu de urmat. Este ușor de văzut cum funcționează și este explicat într-un mod ușor de înțeles. Ea explică, de asemenea, cum puteți amesteca două nuanțe de ruj pentru a crea iluzia buzelor mari. Este util și nu necesită multă expertiză. Ca un bonus, machiajul ochilor ei este destul de suficient, ceea ce vă poate inspira să arătați și tutorialele ei.

Buze pentru atracție

Forma și textura buzelor au un impact enorm asupra vieții oricărei persoane. Oceanografia spune că orice femeie și bărbat pot fi spuse uitându-se la buzele lor, cum este sănătatea lor și cât de mult libido au înăuntru. Privind buzele, se poate ști și cum va fi starea de bogăție și fericire în viața unei persoane. Deci, să ne uităm la buze și să știm cine are libidoul înăuntru și cine va fi atât de bogat și fericit.

Buzele devin prima atracție a fiecărei persoane, deoarece ori de câte ori o persoană vorbește, prima vedere se duce la buzele lor, în special buzele sunt Centrul de atracție al femeilor. Dar știați că aceste buze ale femeilor spun și despre natura lor?

Da, conform astrologiei, structura buzelor fetelor reprezintă natura lor. Astăzi vă vom spune cum puteți afla despre natura lor de pe buzele oricărei fete. Oamenii care au buze prea groase și groase și nu sunt prea frumoși pentru a se uita sunt puțin supărați, dar uneori devin prea emoționali prea des, sunt încăpățânați de natură.

Oamenii care au ambele buze acoperite sunt gura-adăpare și au ceva misterios. Îi place foarte mult să mănânce și să bea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *